2000 Kg Manyetik Mıknatıs

2000 Kg Manyetik Mıknatıs

Tanımı

Manyetik mıknatıs kaldıraçları yükü, arada bir parça bulunmadan sadece manyetik çekme kuvveti ile kaldırmaktadır. Bunu yaparken en büyük gücü içerisindeki manyetik mıknatıs plakalarından almaktadır. Bu plakalar günlük hayatımızda kullandığımız mıknatıslardan ayrı olarak imal edilen ağır sanayiye uygun plakalardır. Ürün içerisinde onlarca plaka vardır.

Kullanım Talimatı

Öncelikle bu ürünü bir kanca vasıtası ile kaldırılacak demir ya da çelik yükün üstüne getirmelisiniz. Daha sonra kol açık şekilde yükün üstüne koyun. Daha sonra kolu kapatın. Kolu kapatında manyetik alan devreye girecektir ve mıknatıs işlemini gerçekleştirecektir. Daha sonra yükü yavaşça ve sarsmadan taşımalısınız. Eğer yük, mıknatıs üzerinde iken yükü sarsarsanız ya da silkelerseniz yük düşer. 

Manyetik mıknatıs kaldırma aparatını kullanmanız için vincinizin yavaş kaldırma özelliğine sahip olması gereklidir. Ani manevra ve kaldırmadan kaçınmalısınız.

Manyetik mıknatıs kaldırma aparatını kesinlikle kendiniz tamir etmeye çalışmayınız. İşin uzmanı olan servis ekipmanlarınca kontrol edilip, tamir edilmelidir.

Kullanım Yerleri

Düz ve yuvarlak sac üzerinde kullanım yapabilirsiniz. Düz sac üzerinde tam kapasite, yuvarlak çelik üzerinde ise, çelik çapının ölçüsüne göre değişen tonajlarda kullanabilirsiniz. 

Teknik Tablo

Kapasite Uzunluk Genişlik Yükseklik Kol Uzunluğu Ağırlık
Düz / Yuvarlak        
Kg mm mm mm mm kg
2000 / 1000 394 196 204 470 105

Ürün Teknik Resmi

manyetik-kaldirma-miknatisi-gvn53-2jpg.webp Ürünü Teknik Resmi

2000 Kg Manyetik Mıknatıs Görselleri

Whatsapp